Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Olyannyira fáj a fiatal srácoknak az új abortuszszabályozás, hogy elkötnék az ondóvezetéküket is

888.hu

2022.07.04. 21:00

A férfi fogamzásgátlás egyik eszközéhez nyúlnak, hogy ezzel is megakadályozzák, hogy gyermeket kelljen felnevelniük.

 

Mint ahogy a 888.hu beszámolt róla, az amerikai Legfelsőbb Bíróság érvénytelenítette a Roe kontra Wade döntést, így új abortuszszabályozás lépett életbe: a tagállamok szabadon rendelkezhetnek az abortuszról, s nem minősül törvénytelennek, ha egy-egy tagállam betiltja azt.

Több se kellett az abortusz-párti tömegnek: azóta is tőlük hangos a balliberális sajtó, és az amerikai utcák. A nők egyenesen odáig mentek, hogy ha nem lehet abortálni a magzatot, akkor muszáj önmegtartóztatást gyakorolni szexuális téren. Egy 24 éves New York-i lány közölte, hogy a nőknek még a férjükkel szemben is vissza kellene tartaniuk a szexet.

 

 

Azonban a férfiak se restek, ha arról van szó, hogy őrültséget csináljanak.

 

A fiatalabb férfiak, akik vagy nem akarnak, vagy félnek a gyermekvállalástól, és már nem bíznak abban, hogy a nők elvetethetik a gyermekeiket a Roe v. Wade-ügyet megsemmisítő határozat miatt, egyre többen kezdtek el bejelentkezni vazektómiára.

Az urológusok és az orvosi rendelők munkatársai országszerte észrevették a vazektómia (a férfiak végleges sterilizálása) iránti kereslet növekedését. Dr. Alex Shteynshlyuger, egy New York-i urológiai osztály igazgatója a New York Post-nak úgy becsülte, hogy a rendelőjébe érkező, vazektómiás eljárásokkal kapcsolatos hívások több mint 500 százalékkal megugrottak ezen a héten. Munkatársai is megdöbbentette azon gyermektelen, fiatal férfiak száma, akik olyan beavatkozás iránt érdeklődnek, mellyel a spermiumot szállító csöveket levágják és lezárják.

 

Sok fiatalabb generáció próbált bejutni, hogy ezt biztosan elvégezzék... általában egy nap alatt talán öt-hat beteg hív és próbálnak bejutni, de az elmúlt héten 15–16 ember hívott egy nap alatt”

– nyilatkozta Isis Thomas, az Oklahoma City-i Mercy Kórház irodavezetője.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére