Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kubatov Gábor a Fradiról: „Még nem vagyunk a csúcson”

HKJ

2022.12.03. 12:00

Koszorúzás az emléktáblánál.

A klubelnök Facebook-bejegyzésében két fényképet is megosztott a jeles alkalomról, a Bakáts téren, az FTC alapításának helyén levő emléktábla megkoszorúzásáról.

 

A bejegyzésében ez olvasható:

Ma 122 éve, hogy az FTC megalapította a labdarúgó-szakosztályát. Nekünk folytatnunk kell, amit elődeink elkezdtek, hogy továbbra is sikerre vigyük szeretett csapatunkat. Hajrá, Fradi!
A napokban interjút készítettünk Kubatov Gáborral, az FTC elnökével. Ebből idézük egy kis részletet.

 

888.hu: Kubatov Gábor neve jelkép a Fradi élén. A klub csúcsra járatásának szimbóluma. Meg lehet ezt az elmúlt 11 éves időszakot ismételni?

Kubatov Gábor: Én úgy tekintek rá, hogy nem vagyunk a csúcson. Még annyi minden van feljebb. Nem is gondolkodom ebben. Tavasszal három párharcra vagyunk az Európa Liga döntőjétől. Én azt nézegetem, hogy szépen, egyesével, hogyan tudnánk még tovább lépni.

888.hu: Ennek az impozáns teljesítménynek komoly velejárója a nemzeti öntudat kitapintható erősödése. Az a túlcsorduló érzés, amit a csapat tagjai a stadionban a szurkolókkal közösen produkálnak, régen nem volt jelen a meccseken.

Kubatov Gábor: Nem véletlenül éneklik a meccs végén a Himnuszt. Az azért nagyon megható. A nagy győzelmek után azt gondolják, hogy mi magyarok képesek vagyunk erőn felüli teljesítményre. Ez óriási dolog. Elég megnézni a labdarúgó-válogatottunkat, hogy úgy tudunk kimenni egy meccsre, hogy változott a hozzáállás. Most már azt kérdezzük: félünk a németektől? Nem! Féljenek ők. Félünk az angoloktól? Nem, nem félünk egyáltalán. Féljenek tőlünk ők.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére