Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Leteremtette a sportriportereket a fehérorosz teniszsztár, amiért folyamatosan a háborúról kérdezik őt

888.hu

2023.02.02. 15:10

Victoria Azarenka az ausztrál nyílt teniszbajnokságon nemrégiben játszott mérkőzése utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy kezdi elveszíteni a türelmét az újságírókkal szemben, amiért kérdéseket tesznek fel az eseményre szervezett oroszbarát tüntetésekről, és azzal vádolta a riportereket, hogy folyamatosan „belerángatják” a játékosokat a politikai kérdésekbe.

 

„Nem tudom, mit akarnak, mit csináljunk ezzel kapcsolatban.”állította Azarenka, majd hozzátette: „Nem tudom, mi itt a cél, hogy ezt folyamatosan felhozzák”.

A korábbi világelső így folytatta: „Ezek az incidensek, amelyeknek véleményem szerint semmi közük a játékosokhoz, de ti valahogy folyamatosan belerángatjátok a játékosokat. Szóval mi itt a cél?”

 

Azarenka azt is kijelentette, hogy bármit is mond, a riporterek úgyis kiforgatják a szavait a saját narratívájuknak megfelelően.

„Bármilyen választ is adok most neked, azt úgyis úgy fogják kiforgatni, ahogy akarod.” – mondta a teniszcsillag.

„Én sportoló vagyok.” – jelentette ki továbbá Azarenka, majd hozzátette: „és ön olyan dolgokról kérdez, amikről talán valaki azt mondja, hogy az én hatáskörömbe tartoznak, de én ezt nem hiszem. Szóval nem tudom, hogy mit vár tőlem, mit válaszoljak. És ha ez egy provokatív kérdés, akkor, tudod, úgy forgatod a történetet, ahogy akarod”.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére