Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden ajánlatot tett Putyinnak a békéért, a NOB elítéli az ukrán bojkottfenyegetést

888.hu

2023.02.03. 19:59

Megfigyelő léggömböt észleltek az USA légtere fölött, elhalasztja kínai útját Antony Blinken.

 

Januárban William Burns, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója titokban Kijevbe utazott, hogy egyeztessen Volodimir Zelenszkijjel egy amerikai békeajánlat kapcsán – adta hírül a Neue Zürcher Zeitung (NZZ) című svájci-német lap csütörtökön, magas rangú német külpolitikusokra hivatkozva. Az NZZ szerint a javaslat Ukrajna területének mintegy 20 százalékát ajánlotta fel az oroszoknak – nagyjából az ukrajnai keleti Donbász régió méretét.

 

 

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elítélte, hogy Ukrajna a jövő évi, párizsi nyári játékok bojkottjával fenyeget. A szervezet szerint ez támadás az ötkarikás mozgalom alapjai és az általa képviselt elvek ellen. Az Ukrán Olimpiai Bizottság ezzel együtt pénteken rendkívüli közgyűlést tart, melyen várhatóan szóba kerül a lehetséges bojkott kérdése is.

 

 

Magasan repülő megfigyelő léggömböt észlelt az amerikai légtérben az Egyesült Államok légvédelme a Pentagon csütörtöki bejelentése szerint, a léggömböt több magas rangú politikus, köztük Marco Rubio republikánus szenátor, a Szenátus hírszerzési különbizottságának alelnöke kínai kémléggömbnek minősítette. A Pentagon végül úgy döntött, hogy nem lövi le az eszközt, Antony Blinken amerikai külügyminiszter azonban lemondta a hétvégére tervezett pekingi útját.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére