Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ahol a hazugság az igazság

Bohár Dániel

2023.02.07. 13:20

Mennyi mindenben hazudhattak az elmúlt években a független-objektívek? Mennyi kamuhírt oszthattak meg? Mennyi volt ebből tudatlanság vagy szándékos félrevezetés?

 

Az önmagában nem újdonság, hogy a dollármédia hazudik. Sokszor megteszik. Az viszont sokkal érdekesebb, hogy milyen szándékból teszik mindezt.

Vasárnap derbi volt. Fradi-Újpest. Bárhol is áll a tabellán a két csapat, ez mindig más, mint a többi mérkőzés. Ennek megfelelően készültek a Fradi ultrái, akik egy hatalmas élőképpel, úgynevezett koreóval fogadták a csapatot. A zöld-fehér mellett feltűnt a kék és a piros szín is.

Ekkor beindultak a ballibsik! Egyből elkezdtek cikket gyártani, hogy a Fradi drukkerek oroszbarátok, Putyin-pincsik és hasonlók.

Az a helyzet, hogy szó sem volt oroszpártiságról. A Ferencváros szurkolói a Rapid Wien bécsi baráti csapatról, pontosabban az ő drukkereikről emlékeztek meg.

A bécsi gárdának a színei a zöld-fehér mellett a kék és piros.

Amikor rájöttek, hogy mennyire oktondiak, akkor törölték a cikket.

Ugyanezt egyébként bejátszotta az ATV-s Egri Viktor is, a történetének a szépsége, hogy egyébként egy „sportriporterről” beszélünk. El lehet képzelni, mennyire komoly szakmai nívót képviselhet.

Persze, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, de itt nem erről van szó. A dollármédia tudatosan hazudik és hergel minden ellen, ami a magyarságot, közösséget, büszkeséget jelenteni.

Nekik fáj, ha sikereket ér el egy magyar csapat, nekik gondjuk van, ha fejlődik a hazánk és még sorolhatnák.

Fizetett bomlasztók. Pontosabban külföldről fizetett bomlasztók.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére