Gyermekét szoptató apukának segített menekülni az egyéjszakás kaland után teherbe esett apuka

Tanius Posey transzférfi gyermekével.
Forrás: Instagram

888
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub most őket sajnálja.
Vágólapra másolva!

Floridában egy ideje észbe kaptak a jogalkotók és korábban bevezettek egy egész államra kiterjesztett rendeletet, mely szerint szabályozni kell azokat a tartalmakat, amik elérhetőek gyerekek számára is és potenciálisan túlszexualizált tartalmakat vagy LMBTQ propagandát tartalmazhatnak.

Az Rtl.hu a gyermekeket szexuális túlkapásoktól védő törvényt transzfóbnak tartja és most egy korábban botrányba keveredett transznemű férfin, Tanius Posey-n sajnálkozik, aki úgy döntött, hogy emiatt a szabályozás miatt elköltözik otthonról.

Tanius eredetileg nőnek született, de végül úgy döntött férfiként szeretne élni – már megkezdte nemátalakítását, amikor rájött, hogy három hónapos terhes, megszülte gyermekét, akit aztán szoptatott is. Mivel a nemátalakításáról és életéről bőszen posztolt a közösségi médiában, kapott hideget-meleget azért, mert „férfiként" szoptatja újszülött gyerekét, volt olyan is, aki azt írta: El kéne venni tőle a gyereket. A nőből lett szoptatós apuka úgy döntött elhagyja Floridát és Washingtonba költözik, ehhez azonban nem volt elég pénze, ezért adományokat kezdett gyűjteni, amivel nem haladt túl jól.

Taniusra azonban hamarosan rámosolygott a szerencse csillaga: Danny Wakefield, aki szintén transznemű, még nőkorában egy egyéjszakás kaland után teherbe esett, közben átalakult férfivá, úgyhogy már apukaként éli életét, tudomást szerzett Tanius helyzetéről és a közösségi média felületein

gyűjtést szervezett a szoptató apukának,

aminek hatására a pénz már nemcsak összegyűlt, de már meg is haladta azt az összeget, amire a gyermekét szoptató apukának szüksége lett volna.

Minden jó, ha a vége jó, Tanius már a sokkal elfogadóbb Washingtonban élhet, hamarosan élőzik a másik transznemű apukával és mi meg már várjuk a Netflix feldolgozását a szívhez szóló történetről!