Nem fogunk unatkozni

2022.05.27. 18:31

Nyolc előadás lesz júliusban a Pécsi Nyári Színházban

Mészáros B. E.

Forrás: Pécsi Nyári Színház

Összeállt a Pécsi Nyári Színház programja, s már a jegyértékesítés is megkezdődött. Nyolc előadással várják a közönséget július 2-30. között a Káptalan Kertben: vígjátékokkal, bohózatokkal, operettel és nagykoncerttel, sőt, musicalből magyarországi ősbemutató lesz. A nyolc előadást hat társulattól láthatjuk. 

A program július 2-án indul Gergely Róbert Rég várok rád... című 30 éves jubileumi nagykoncertjével, majd 5-én a Pesti Művész Színház Házassági leckék haladóknak – Az igazság című vígjátéka következik. Két alkalommal, július 12-én és 13-án is előadja Szente Vajk: Legénybúcsú című vígjátékát a kaposvári Csiky Gergely Színház társulata. 

Az operettrajongóknak július 16-án a Mágnás Miskát játssza el a Rátonyi Róbert Színház, 23-án pedig Steven Cheslik-DeMeyer – Tim Maner – Alan Stevens Hewitt: Lizzie thriller-musicaljének magyarországi ősbemutatóját láthatjuk a Filter Produkció és a PB2 Company előadásában. Igaz történet az alapja és a darab a Broadway-t már meghódította. 

Zárásképpen pedig július 29-én és 30-án a Pécsi Nemzeti Színház sikerbohózata, A miniszter félrelép tér vissza a Káptalan Utcai Szabadtéri Színpadra.

Címkék#színház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában