Ingatlanajánló

2022.05.28. 15:40

Öröm és Ürög: íme egy barátságos minimál stílusú otthon!

A 300 nm-es családi ház Ürög területén keresi-várja új lakóit. Ár és részletek most! Na és persze egy rakás ragyogó fotó és bizonyíték arra, hogy a minimál stílus nem egyenlő a pőreséggel!

bama.hu (forrás: Ingatlanbazár)

“Eladó Pécs kedvelt részén Ürög területén egy 2010-ben épült, 280m2-es minimál stílusú, modern családi ház. Az ingatlan kialakítását tekintve, az alsó szinten található 68m2-es garázs akár 4 autó számára biztosít parkolási lehetőségét.Az első emeleten található konyha/étkező, kamra, mosdó, gardrób valamint a nappali. A nappalihoz tartozik egy 30m2-es terasz, melyből csodálatos kilátás nyílik a Mecsekre. 

Ezen a szinten található még egy 90m-es grillterasz, mely tökéletes hangulatot biztosít a családi és baráti összejövetelekhez.A felső szinten pedig 3szoba, fürdő/wc valamint egy gardrób található. Mindegyik szobához, saját önálló terasz tartozik. [...] A telken belül további 4-6 autó parkolására van lehetőség. A belváros gépkocsival 5-8 perc alatt kényelemesen megközelíthető. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!