Ingatlanajánló

2022.07.03. 11:00

Okosotthon Makár felett, 229 millióért: kéne?

Nehéz ellenállni a pécsi Makár felett kínált okosotthonnak, amely 242 nm-en várja új tulajdonosait! Extrák minden mennyiségben és persze pazar kilátás a városra. Igény szerint ráadásul a bútorok is megtarthatók!

“Pécsett a Makár felett megvételre kínáljuk ezt a páratlan mecseki panorámával rendelkező és finom eleganciával kialakított álomotthont. A lakóházat egy 1069 m2 nagyságú parkosított, gondosan megtervezett kert veszi körül. Az épület 3 szintes, összesen 242 m2 alapterületű, kiváló elrendezésű. Az alsó szinten 3 állásos garázs, konditerem, mosókonyha, tároló kapott helyet. A középső szinten található a minden igényt kielégítő konyha, kellemes hangulatú étkező és nappali, WC, egy hangulatos, szaunával ellátott fürdőszoba, egy gardróbszoba, valamint a kb. 35 m2 nagyságú fedett terasz, melyről Pécs városa, a TV torony és a Székesegyház látványa tárul elénk. A legfelső szinten kaptak helyet a hálószobák hangulatos loggiával és csodás mecseki panorámával. A ház okosotthonként működik, a riasztó berendezés, a fűtésrendszer távolról működtethető. A kocsibeállóban elektromos autó töltési lehetőség került kiépítésre.[...]”


 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!