Sikerült a meglepetés

2022.09.27. 10:30

Hevesi Tamással énekelt a színpadon egy geresdlaki kislány

Fergeteges sikert ért el a geresdlaki kislány a Gőzgombóc Fesztiválon, Fischer Fruzsina Hevesi Tamással énekelt a színpadon.

Zs. J.

Forrás: Youtube

Zánkán, a NAV 1500 dolgozójának rendezett programon énekelt a Geresdlaki Gőzgombóc Fesztivál előtt Hevesi Tamás - derült ki a szombati baranyai gasztrofesztiválon.

– A fellépés előtt odajött hozzám a NAV elnök-vezérigazgatója, és elmondta, hogy az én cégem adózás tekintetében makulátlan

 – mesélte a szombati fellépésen a művész. A történetet tovább folytatta Hevesi Tamás, aki elmondása szerint mosolyogva megkérdezte a vezérigazgatótól: - Számlát azért kell adnom a fellépésről?

Hevesi Tamás a geresdlaki programja során egy különleges produkcióval is előrukkolt. A helyi önkormányzat dolgozójának kislánya, Fischer Fruzsina egyik kedvenc száma a Csíkos napernyő (Diadal), így vele együtt énekelte el ezt a számot a színpadon. A koreográfiában besegített Habjánecz Tibor polgármester is, aki csíkos napernyővel állt a színpadon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában