Házhoz jöttek, tanácsot adtak

2022.10.02. 17:00

Az idősek világnapja alkalmából a rendőrség munkatársai Kozármislenybe látogattak

Erről Tarcsay Gyöngyvér kozármislenyi képviselő, aki egyben a Kozármislenyi Nyugdíjasok Egymásért Egyesület elnöke a közösségi oldalán számolt be, azt írta: a rendőrségi szlogen új, a barátság régi.

Zs. J.

Az Országos Rendőr-főkapitányság az állampolgárok vagyonbiztonságának növelése érdekében 2015-ben tájékoztató kampányt indított. A program 2022-ben új címmel, „Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon!” elnevezéssel folytatódik.

Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon!

Az idősek világnapja alkalmából a baranyai rendőrség munkatársai a Kozármislenyi és a Pécsi Nevelési Központ Nyugdíjas Klubokban hívta fel a figyelmet az áldozattá válás megelőzésére.  A foglalkozásokon az általános bűnmegelőzési tanácsok, aktualitások bemutatása mellett kiemelt szerepet kapott a megelőzés lehetőségeinek ismertetése.

Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon!

Tarcsay Gyöngyvér az eseményről annyit írt a közösségi oldalán: Ezúttal Kovács – Hegedűs Krisztián, törzszászlós volt a „nagykövet”, aki figyelt rájuk, s „házhoz jött”. Az előadó kivetített összegzése, a tanulságos videó film nem volt hiába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!