Ingatlanajánló

2022.10.04. 11:36

A hét ingatlana: Hosszúhetény, te csodás!

Hosszúhetény településének szépsége mellett egy elképesztően vonzó, 160 millióért kínált, 2 házból álló ingatlant ajánlunk a nagyérdemű figyelmébe! Vigyázat, beleszeretős tartalomról van szó! Az egyedi fürdőszoba kialakításáért plusz pont jár a jelenlegi tulajdonosoknak…

bama.hu (forrás: ingatlanbazar.hu)

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Hosszúhetény legszebb részén, csodaszép környezetben 2 külön bejáratú házból álló ingatlan eladó! Telek 3970 m2 nagyságú, 2 hrsz számon van.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Kisebbik 85 m2-es ház egyszintes, 2 szobás, vegyes falazatán kívül 5 éve lett teljes körűen felújítva! Gyönyörű egyedi tervezésű beépített bútorok, beltéri ajtók lettek behelyezve. A padló stílusosan kivitelezett hajópadló és hajópadlóval lett burkolva. Fürdőszobájában oldalfala kőfalból van. Melegét kettő cserépkályha egy fafűtéses cserép sparhelt szolgáltatja.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Nagyobbik br. 170 m2-s, háromszintes, téglafalazatú ingatlan 2000-ben épült. Külsöleg hőszigetelt. Alsó szintjén tágas amerikai konyha nappali lett kialakítva. Fürdőszoba mindkét lakott szinten van. Itt a melegért egy vegyes tüzelésű kazán szolgáltatja. A hatékonyság jegyében a fűtési rendszer része egy indirekt forróvíz tároló is. Alsó szintjén gépészeti helyiség és igen méretes garázs lett kialakítva. Közművek: Villany van, a vizet fúrt kútból adja, a szennyvíztárolásra egy 16 m3-es tartály van a földbe helyezve. Az ingatlan tehermentes. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Forrás: ingatlanbazar.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!