Pályázatot hirdetett az önkormányzat

2022.10.05. 09:41

Támogatást kérhetnek a gyerekes családok

A nehéz gazdasági helyzetben úgy is támogatni kívánja a sásdi önkormányzat a környéken élő családokat, hogy a tizennegyedik életévüket betöltött nappali tagozatos középiskolai tanulók és felsőoktatási hallgatók számára tíz hónapon át, havi 5–25 ezer forintos összegre pályázatot írt ki, amennyiben a gyermek taníttatása anyagi terhet jelent.

Zs. J.

Fotó: Shutterstock

Mint írták, a Hegyháti ösztöndíjpályázatra különösen várják azoknak a sásdi és környéki fiataloknak a jelentkezését, akik tanulmányi eredményük vagy más, így például művészet, sport, zene, tánc, példamutató viselkedésben nyújtott teljesítményük alapján támogatásra érdemesek.

A most kezdődött tanévben szeptembertől tíz hónapra nyújtanak támogatást. A Hegyháti ösztöndíjpályázathoz az adatlap a Sásd önkormányzat honlapjáról (www.sasd.hu) tölthető le. A pályázat adatlapját a Sásdi Közös Önkormányzati Hivatalban lehet leadni, október 25-ig. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában