Baleseti helyzet

2023.03.31. 15:15

Szigorúan fellépnek a szabálytalankodók ellen

Ülésezett a Baranya Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, ahol beszámoltak a tavalyi eredményekről, és az idei év terveiről.

Zs. J.

Forrás: Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Szijártó István rendőr ezredes, vármegyei rendőrfőkapitány, a Baranya Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság elnöke beszédében kiemelte, hogy a balesetek számának csökkentése érdekében a közlekedési szabályszegőket továbbra is szigorúan szankcionálják a rendőrök.

Az ülésen Kósa Anett rendőr őrnagy, a Közlekedésrendészeti Osztály megbízott vezetője, a BVMBB ügyvezető elnöke ismertette a baleseti helyzetet, majd tájékoztatást adott az igen széles spektrumú közúti ellenőrzések végrehajtásáról.

Ezt követően Bertáné Wingert Erzsébet rendőr őrnagy, a BVMBB titkára ismertette a résztvevőkkel a 2022. évben végzett baleset-megelőzési tevékenységet, valamint az idei évre szóló terveket, majd a Városi Balesetmegelőzés Bizottságok képviselői számoltak be az elvégzett munkáról.

Végezetül a főkapitány hangsúlyozta, hogy minden olyan eseményen, amely kapcsolatba hozható a baleset-megelőzési tevékenységgel, megfelelő hatékonysággal vesznek részt a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!