Panaszkodnak olvasóink

2023.05.29. 14:40

A társasházak környezetének rendbe tételére sok helyen nem sajnálják az időt a lakók, nem mindenki van azonban erre tekintettel

W. K.

A kép illusztráció

Fotó: Juice Flair

- Szombaton tettem egy sétát kertvárosban, és láttam, hogy bizony több helyen is gondozzák a lakók a zöldterületeket a panelházak tövében. Nem kell mindig arra várni, hogy majd a városüzemeltetés megoldja. Ha a lakók virágokat, szép növényeket ültetnek a környezetükbe, annak szépségét ők, maguk fogják nap mint nap élvezni. Nem szabad erre sajnálni az időt, az energiát. Nagy örömmel láttam, hogy ez nem csak én gondolom így - ami szemet szúrt, hogy jellemzően idősebb hölgyek rendezgették a kiskerteket. Jó lenne, ha a fiatalság is példát venne - írta olvasónk.

Más a következőket fogalmazta meg: - A társasházunk körül kiskertet alakítottunk ki néhányan, az itt lakók közül. Falun nevelkedtem, mindig is szép zöld környezet vett körül, ezt szeretném itt is elérni. Sajnos azonban vannak lakók, aki a kutyáikat a szép kertbe beengedik, az ebek ásnak, túrnak, sok növényt tönkretéve. A másik gond a szemét: nincs olyan nap, hogy ne találnék papírzsebkendőt, csokipapírt, stb. a virágok között. Így bizony nagyon  nehéz szép környezetet kialakítani - panaszolta olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában