Ráhangolódás

2024.03.26. 08:40

Tojások, virágok és nyuszik lepték el a baranyai településeket (galéria)

A Dunántúli Napló és a bama.hu húsvéti, tavaszváró kezdeményezésére olyan képeket vártunk a baranyai falukból, városokból, amelyek a szépen feldíszített főtérről, utcákról készültek, netán egy ünnepi díszbe öltözött középületről, hivatalról, kultúrházról.

Tóth Viktória

Harkány

Játékunk idén különösen népszerű volt, mintegy 30 településről érkeztek eddig hozzánk képek, a fotókból tehát több csokrot is készítettünk. Az első 10 fényképpel nem is várunk tovább, ezeket megtekintve olvasóink is hangolódhatnak egy kicsit a közelgő húsvétra. Sok gyönyörű képet kaptunk a baranyai fotóstól, Györkő Zsombortól is, ezeket is sok szeretettel mutatjuk be önöknek!

Kővágószőlősről egy kedves kis üzenetet is továbbítottak, miszerint a húsvéti dekorációkat március 9-én helyezték ki a Csipkebogyó Faluszépítő és Kulturális Egyesület tagjai és segítőik (helyi lakosok).

– A nyuszi ház Kővágószőlős központjában a Hősök terén, a buszfordulónál helyezkedik el, így még a busszal átutazók is láthatják. A másik két dekoráció pedig a falu üdvözlő tábláinál került kihelyezésre

 – fogalmaztak.

Ha valaki kedvet kapott, a települési képeket még március 26-ig bárki beküldheti a [email protected] e-mail-címre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!