Frissítve

2022.08.12. 16:02

Lángba borult a felsőlajosi Új Tanyacsárda – videóval

A kecskeméti és a lajosmizsei tűzoltók három vízsugárral kezdték meg a lángok oltását.

baon.hu

Egy épületszárny teljesen leégett

Forrás: Lajosmizse - Tűzoltóság Facebook-oldala

Frissítés (16:38):

A lajosmizsei tűzoltók Facebook-oldalukon tették közzé, hogy a felsőlajosi Új Tanyacsárda éttermi része gyulladt ki péntek délután. Egy épületszárny teljesen leégett, de a tűz továbbterjedést sikerült megakadályozni.

Frissítés (16:18):

Megakadályozták annak a tűznek a továbbterjedését, amely péntek délután keletkezett Bács-Kiskun megyében, Felsőlajos közelében, ahol teljes terjedelmében égett egy vendéglátóhely – közölte a katasztrófavédelem. A lángokat a kecskeméti hivatásos, valamint a lajosmizsei önkormányzati önkormányzati tűzoltók hat vízsugárral oltják a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Korábban írtuk:

Teljes terjedelmében lángra kapott egy vendéglátóhely a Bács-Kiskun megyei Felsőlajos közelében péntek délután – adta hírül a katasztrófavédelem. Az esethez a kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral megkezdték a tűz oltását.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában