A hét ingatlanai

2022.08.14. 06:50

Íme Bács-Kiskun megye legolcsóbb lakása és háza!

Mindkét ingatlan bajai, az árak pedig, ahogy a címben is jeleztük, rekord alacsonyak! Házak közül a szerkezetileg stabil, nem bontandó kategóriát vettük alapul. Lássuk, mennyiért lehet legolcsóbban lakható ingatlanhoz jutni a megyében!

baon.hu

A bajai ingatlan belülről.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A legolcsóbb bajai lakás: 9,2 millió forint

„Bács-Kiskun megye, Baja városában eladó tégla szerkezetű 4 lakásos társasház egyik lakása. 70,8 négyzetméter nagyságú. Benne 3 szoba, előszoba főzőrésszel és étkezővel, fürdő, kamra. A fűtését gázkonvektor szolgálja. Minden közmű a házban. Belsőleg járólapos, parkettás borítás jellemző. Az utca felőli szoba válaszfalának egyik fele nedves. Igény esetén felújítandó állapotú. Ajánlom családok figyelmébe. Közelben üzletek, vasútállomás, bowlingklub stb. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

A legolcsóbb bajai ház: 2,4 millió forint

„Bács-Kiskun megye, Rém községben családi ház eladó. Az ingatlan tégla építésű, felújítást igénylő, de szerkezetileg stabil lakóház a településre bevezető főút mentén. Nyílászárói a 60-as évekbeliek, építéskoriak, mindenképpen cserére szorulóak. A külső homlokzatvakolat a falazó anyagot figyelembe véve hőszigetelést, mivel az ingatlan nem lakott a belső terek elhanyagoltak, elsősorban esztétikai felújítást igényelnek. A lakás fűtése nem megoldott, mivel a ház fűtését biztosító kandalló kiszerelésre került. Udvara valamikor parkosított volt, jelen időpontban elhanyagolt, gondoskodást igénylő. A nettó alapterületet figyelembe véve, egy kisebb családnak felújítást követően kellemes, kis rezsivel fenntartható otthont biztosító lakóingatlan. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!