Baleset

2022.08.16. 06:54

Egy órán belül kétszer érte baleset a robogós fiatalembert Tiszakécskén

Baleset történt Tiszakécskén kedden reggel. A robogóst súlyos sérülésekkel szállították kórházba, amikor a mentőautó is balesetet szenvedett.

baon.hu / Donka Ferenc

A súlyosan megsérült robogóst mentőautó szállította a kórházba.

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (09.45):

Információink szerint először a Kőrösi úton haladt egy autó, amikor neki balról, az Ady Endre utcából kihajtott elé a robogós és összeütköztek. Az ütközéstől a robogós fiatalember az úttest szélére repült és súlyosan megsérült. A robogójából üzemanyag szivárgott és az akkumulátor füstölt, ezt az odaérkező autósok porral oltóval szüntettek meg. A kocsiban egyedül ülő fiatal férfi azt mondta, hogy a robogóst a mentő a kecskeméti kórházba akarta szállítani, de a baleset helyszínétől mintegy öt kilométerre a mentőautó is balesetet szenvedett, miközben épp a sérült robogóst szállította.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Egy robogó és egy személyautó karambolozott a 4601-es út 105-ös kilométerénél, Tiszakécske belterületi szakaszán. Műszaki mentés céljából a város önkormányzati tűzoltóit riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában