Kék hírek

2022.10.04. 12:23

Az idős nő öngyilkos próbált lenni, de a félegyházi rendőrök időben érkeztek

Hiába zárta magára az ajtót és torlaszolta el a bejáratot egy 76 éves asszony, hogy végetvethessen az életének, a rendőrök időben érkeztek és megmentették.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: police.hu

Egy 59 éves móricgáti nő jelent meg a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon múlt hét csütörtökön, hogy bejelentse nagynénje eltűnését. Az aggódó rokon elmondta, hogy a 76 éves asszony pár hónappal ezelőtt nővéréhez költözött Móricgátra, azonban két napja nem tér haza. Tartani lehetett attól is, hogy az idős nőnek öngyilkossági szándékai vannak, mivel már korábban is megpróbált véget vetni az életének – írja a police.hu.

A kiskunfélegyházi rendőrök: Zámbó István rendőr hadnagy és Kotroczó Dániel rendőr zászlós nyomban az asszony keresésére indultak. Kiderült, hogy az eltűnt régebben Kiskunfélegyházán lakott élettársával, majd annak halálát követően költözött el onnan. Az egyenruhások a házhoz vonultak, remélve, hogy csak visszatért a régi otthonába az asszony, azonban hiába kopogtattak, senki sem nyitott ajtót. Felkeresték az ingatlan tulajdonosát is, aki ekkor Budapesten tartózkodott, így időbe telt volna, mire megérkezik a kulccsal.

A rendőrök tudták, hogy az ilyen esetekben minden perc számít, ezért nem tétlenkedtek. Megpróbálták benyomni az ajtót, de a bejutást az is nehezítette, hogy azt az asszony belülről eltorlaszolta, így végül leemelték a zsanérról. Amikor végre bejutottak a földön feküdt az idős nő mozdulatlanul, de életjeleket adott. Az egyenruhások értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik helikopterrel szállították kórházba a feltehetőleg alkohol- és gyógyszermérgezést szenvedett, valamint kihült asszonyt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában