Galériával frissítve

2022.10.06. 19:49

Árokba hajtott egy autó az M5-ösön Lajosmizsénél

A Kecskemét felé vezető oldalon történt a baleset csütörtök este.

baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (07:10):

Négyen sérültek meg, amikor árokba hajtott egy gépkocsi az M5-ös autópálya Kecskemét északi kihajtónál.
Budapest felől haladt az autó, amikor a kijárónál valószínű nagy sebességgel ment a jobbra ívelő kanyarban, egy útszéli oszlopot kidöntött, majd több métert repülve egy fának is nekiütközött, ezután az árokba csapódott, ahol oldalára borult. Információnk szerint a kocsiban négy személy ült, a mentők mind a négyüket kórházba szállították. A nagy erejű ütközéstől az autó egyik kereke is kiszakadt. A kiérkező tűzoltók a járművet áramtalanították. A helyszínelés idejére a kihajtó sáv ezen részét teljesen lezárták a forgalom elől.

Korábban írtuk:

Oldalával az árokba hajtott egy gépkocsi az M5-ös autópálya 74-es kilométerszelvényénél, Lajosmizse térségében, a Kecskemét felé vezető irányban, a sztrádáról az 5-ös főútra kihajtó sáv elején – adta hírül a katasztrófavédelem. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a bajba került járművet, amelyben négyen utaztak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában