Kék hírek

2022.12.03. 12:36

Ittasan, jogosítvány nélkül sodorta el autójával a szanki férfi a kerékpáros nőt és kisfiát – galériával

A kiskunhalasi kórházba került a kiskunmajsai anyuka a kétéves kisfiával, akiket péntek este ütött el egy autós Kiskunmajsa belterületén.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A baleset a Fő utca és a Tisza utca kereszteződésében történt, amikor a 20 éves anyuka a párhozamosan haladó kerékpárútról kanyarodott ki kerékpárjával és a hátul ülő kisfiával és a tőle balról, a városközpont felől érkező személyautó elsodorta. 

Egy szemtanú elmondása szerint az autó nagy sebességgel haladt, a kocsiban ülő utas kérte a sofőrt, hogy ne hajtson annyira, de közben bekövetkezett a baleset.

Az anyukát és a kisfiát a kiskunmajsai mentők megfigyelésre a kiskunhalasi kórházba szállították, úgy tudjuk, hogy nem esett komolyabb bajuk.

A kiérkező rendőrök igazoltatták a sofőrt, akiről kiderült, hogy nincs vezetői engedélye, ráadásul a ittasan vezetett. A szanki férfit vérvételre előállították. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják a baleset pontos körülményeit, így azt is, hogy az autós túlléphette a megengedett sebességet, valamint, hogy az anyuka szabályosan kelt-e át a kerékpárjával az úttesten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában