Bács-Kiskun

2023.03.20. 18:52

Kiválóan szerepeltek a Kyra Dance Team táncosai

A hétvégén nemzetközi táncversenyt tartottak Pakson, melyről a Kyra Dance Team tagjai több éremmel tértek haza.

Juhász Jenő

A Kyra Dance Team táncosai

Fotó: Beküldött fotó

Aranyminősítést ért el Szabó Hanna (mazsorett botszóló) és Sziráczki Patrícia (2 botszóló). Szabó Hanna elnyerte a legtechnikásabb mazsorett különdíjat is. Ezüstérmet kapott Hunya Liána és Liptai Fruzsina a Lyrical kategóriában, Pótz Dorina pedig a mazsorett botszóló kategóriában. Bronzminősítéssel büszkélkedhet: Benedek Dorina és Varga Emilia, valamint Stang Olivia és Fazekas Flóra a Lyrical duó kategóriában. Ezen kívül a csapat munkáját is bronzéremmel jutalmazták a mazsorettbot formációban.

Nincsevics Kíra edző érdeklődésünkre elmondta, hogy a Kyra Dance Team szeptemberben nyitotta ki újra a kapuit azzal a szándékkal, hogy az új gyermekek is megismerhessék a mazsorett és gimnasztika iránti szeretetet. A versenyen résztvevő lányok nagy része ekkor csatlakozott a csoporthoz, és ez a verseny volt életük első megmérettetése. A két napos verseny első napján 130 produkciót mutattak be a versenyzők, s ebből kerültek ki a győzteseink. A mazsorettesek vezetője nagyon büszke tanítványaira.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában