Kék hírek

2023.03.27. 10:17

Ittasan okozott balesetet a vezetéstől eltiltott kerekegyházi férfi

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának a munkatársai a napokban több közlekedési bűncselekmény gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 34 éves kerekegyházi lakost.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A férfi a település egyik utcájában közlekedett, lement az útpadkára és egy oszlopnak ütközött. A baleset során az autóban utazó 30 éves kecskeméti lakos súlyosan megsérült. A helyszíneléskor kiderült, hogy a sofőr a vezetés előtt szeszes italt fogyasztott, illetve jogosítványa sem volt, mert a Kecskeméti Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta – közölte a rendőrség.

A rendőrök azt is megállapították, hogy a kocsi nem rendelkezik érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással és műszaki vizsgával sem.

A sofőrt a rendőrök előállították, ittas járművezetés bűntette és járművezetés az eltiltás hatálya alatt miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A rendőrök kezdeményezik a letartóztatását.

Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában