Összefoglaló

2023.04.01. 21:00

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. április 1.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Baon.hu

Fotó: Barta Zsolt

A Kecskeméti TE nyáron az NB II-es Pécsi MFC-től szerződtette a középpályára a 23 esztendős Nikitscher Tamást, aki a lila-fehérek színeiben tudott bemutatkozni az NB I-ben.

Különleges János Vitéz feldolgozást láthatott a kiskőrösi közönség.

Kisdiákok, cserkészek, felnőtt férfiak és faluszépítésben minden évben jeleskedő Csólyospálosi Asszonyok Közössége is volt a szombati falutakarításon, amit a „Szeretem Csólyospálost Mozgalom” összefogva a település önkormányzatával, immár harminckettedik alkalommal hirdetett meg.

Régi hagyomány, hogy húsvét előtt a két egyházközség tagjai közösen járják végig Jézus keresztútját a város főutcáján haladva az egyik templomtól a másikig. A közös tanúságtétel a Sarlós Boldogasszony-templomban szentmisével kezdődődött.

A halálba zuhant egy fiatal férfi a Margit hídról. 

Fantasztikus fotóval ünnepelték házassági évfordulójukat Debreczeni Zitáék

Szülővárosában, Tatabányán helyezték szombaton végső nyugalomra a település volt polgármesterét, Schmidt Csabát. A néhai fideszes politikus temetésen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett.

Ausztrál Nagydíj: Verstappen nyerte a szombati időmérő edzést. 

Húsvét előtt bevásárolhattak mindazok, akik felkeresték szombaton a 14. Duna–Tisza közi Agrár Expót Kiskőrösön. Mintegy nyolcvan élelmiszer- és egyéb iparcikk-kiállító mutatta be a portékáit a rendezvényen.

Nagyszabású gálaműsorral ünnepelték meg a Vécsey Károly Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kossuth utcai székhelyén 50 évvel ezelőtt felépült emeletes iskolaépület jubileumát.

Szombaton révbe ért a Mizse KC férfi együttese, ugyanis az NB II.-ben címvédőnek számító lajosmizseiek bebiztosították újabb bajnoki elsőségüket.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában