Baleset

2023.06.09. 12:17

Egy önkéntes tűzoltó és egy traktoros segített az árokba hajtott autó utasainak

Péntek reggel Balotaszállás határában, az 53-as főúton egy személyautó előzés közben árokba sodródott. Információink szerint az autóban ketten utaztak, őket a mentők kórházba szállították.

Pozsgai Ákos

Az utasokat kórháza szállították

Fotó: Pozsgai Ákos

Úgy tudjuk, a balesetet szenvedett autó egy kocsisort előzött amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – letért az útról, és a jobb oldalon lévő árokba csapódott, ahol több kisebb fát és egy kerítést is elsodort. Információink szerint a helyszínre elsők között egy önkéntes tűzoltó és egy traktoros érkezett, akik kisegítették az autóból az utasokat és áramtalanították a járművet. 

Úgy tudjuk, hogy a helyszínre érkezett egy orvos is, aki segédkezett a jármű utasainak elsődleges ellátásában. A helyszínre a kiskunhalasi mentők érkeztek, akik a további ellátást követően a halasi kórház sürgősségi osztályára szállították az autó két utasát. A baleset pontos körülményeit a kiskunhalasi rendőrkapitányság vizsgája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában