Kék hírek

2022.05.24. 14:52

Csak kávézni állt meg autójával egy kevermesi férfi, ittas vezetés lett a vége

Ittasan vezetett egy férfi Kevermesen. Korábban soha nem tett ilyet, a munkájához kell a jogosítvány, beteg családtagját is ő hordja orvoshoz. Erre mégsem gondolt, mielőtt a bűncselekményt elkövette. A rendőrség az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Italozott, majd autóval ment haza egy helyi bisztróból egy férfi április 17-én délelőtt Kevermesen. Nem lakott messze, rövid utat tett meg, viszont a légalkoholmérés eredménye szerint annyira ittas volt, hogy bűncselekményt követett el - derül ki a police.hu közleményéből.

A férfi, kihallgatásán elmondta, hogy aznap reggel horgászni volt, de nem sok időt töltött a tónál, a viharos szél miatt hamar haza indult. A bisztrónál azért állt meg, hogy igyon egy kávét. Ott azonban találkozott egy rokonával, italoztak, tömény szeszes italt is fogyasztott. A férfi beismerte, hogy hibázott, nem szabadott volna ittasan vezetnie. 

Azzal védekezett, hogy még soha nem tett ilyet, a jogosítványa kell a munkájához és egy családtagját is ő hordja orvoshoz. Erre mégsem gondolt, mielőtt a bűncselekményt elkövette. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az ellene indított nyomozás iratait hétfőn megküldte az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában