Kék hírek

2022.06.25. 07:53

Elvesztette az irányítást az autója felett, két autót is megrongált Gyomaendrődön

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Gyulán, Szarvason, Magyarbánhegyesen és Gyomaendrődön.

Beol.hu

Gyomaendrőd

Fotó: police.hu

Pénteken öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, az Apor Vilmos tér és a K. Schriffert utca kereszteződésében 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte. A balesetben a biciklis nő könnyű sérülést szenvedett. 

Szarvason, a Vasút utcában 8 óra 30 perc körül egy tolató személyautó nekiütközött egy kerékpárosnak, aki elesett és könnyebben megsérült. 

Magyarbánhegyes

Egy órával később Magyarbánhegyesen a Kossuth utca és a Jókai utca kereszteződésében egy személygépkocsi kerékpárost ütött el. A mentők a biciklist könnyű sérüléssel vitték kórházba. 

Gyulán, a Vértanúk útján 10 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros. A balesetben mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. 

Gyomaendrődön, a Kossuth Lajos úton 14 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője elvesztette az irányítását az autója felett és nekiütközött egy parkoló autónak, majd egy másik kocsit is megrongált. A jármű vezetője könnyebben megsérült - adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában