A hét ingatlana

2022.07.02. 19:59

Egy békéscsabai medencés ház, ahol mindegy, milyen nagy a hőség!

Nem ám felfújható “kacsaúsztatós”, hanem rendes, süllyesztett medencés családi ház keresi új tulajdonosát. A 205 nm-es épület és medencés kert a jelenlegi kánikulában kiérdemli tőlünk a hét ingatlana címet!

Békéscsaba belváros Munkácsy negyedében , a Teleki utcában eladó, egy 1955 -ben épült, összesen bruttó 205 nm - es élettérrel rendelkező, nappali plusz n5 szobás, teraszos ( 16 nm-es), dupla garázsos plusz kocsibeállós, valamint parádés kerttel rendelkező, tégla építésű medencés családi ház, melyhez egy 837 nm-es telek is jár hozzá. Az ingatlan tehermentes, szinte azonnal átvehető. A ház kelet - nyugati fekvésű, napfényes ingatlan. Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó fűtés (radiátor és padló fűtés), hűtéséről pedig négy darab gondoskodik. Biztonságára az ingatlannak riasztó rendszer figyel. [...] A medencéhez tartozik vízfogató burkolata pedig üvegmozaik. 2015-ben pedig a kerítést is felújították. Legutolsó esztétikai felújítása 2019-ben volt.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!