Ingatlanajánló

2022.08.07. 06:07

Eladó egy panzió Szanazugban, amit a kályha miatt azonnal megvennénk

Bár az ajánlat során a fókusz sokak számára nem a kályha körül forog, mi beleszerettünk a Gyula Szanazug részén kínált, vaj színű szépségbe. Persze a többi fotó és a részletek sem okoztak csalódást a 75 milliós, eladó ingatlan kapcsán.

Beol.hu

Gyula-Szanazug üdülő részén, csendes, de mégis jól megközelíthető helyen eladó egy 424 négyzetméteres panzió. Szanazug egy régóta kedvelt helyszín a kikapcsolódni vágyóknak. Itt található, közvetlen az ingatlannal szemben a Fekete-Körös és a Fehér-Körös összefolyása. A környezet kimondottan nyugodt és a vízpart kedvelőknek maga a paradicsom. 

A település amely amellett, hogy kiváló horgászhelyet ad, a nyári időszakban fürdőzős, sétahajózós, kajakozós, kenuzós lehetőséget is kínál! [...] Az épület és környezete karbantartott és jelenleg is működő vendéglátó egységként üzemel. A Panzióhoz tartozik egy stég is a vendégek számára. 

A parkolás sem okoz gondot, mivel tágas, árnyékos parkolási lehetőséget kínál. További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!