Labdarúgás - Megye II./A

2022.08.13. 12:42

Orosházán játszották az új szezon első bajnokiját

A megyei labdarúgó-bajnokságok új kiírásának első találkozóját Orosházán játszották pénteken este, ahol a megyei II/A csoportban a Rákóczi és a Csabacsűd csapott össze. A közel 100 néző nem látott gólt, egy-egy pontot szereztek a csapatok. Döntetlent hozott a szombat délelőtti Békésszentandrás–Mezőmegyer találkozó is, melyen a korai hazai vezetés után a második félidőben sikerült kiegyenlítenie a tavalyi ezüstérmesnek.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

OMTK-Rákóczi–Csabacsűdi GYLSE 0–0

Megyei II./A osztályú mérkőzés. Orosháza, 90 néző. V.: Fűri. Orosháza: Dobozi – Janicsek, Kun, Györgyi, Csőke (Neszi), Kun Szabó (Tóth L.),Selmeczy (Földesi), Harangozó, Kovács T. (Deák), Valach, Fejes. Edző: Bodzás Ádám. Csabacsűd: Rohony – Pecnyik, Sovány, Gerhát (Rétes), Varga T., Sándor, Kasik, Jelen (Gyurik), Magda (Styecz D.), Kiss G., Urbancsok. Edző: Boér Zsolt.

Békésszentandrási HMSE–Mezőmegyer SE 1–1 (1–0)

Békésszentandrás, 100 néző. V.: Sándor G. Békésszentandrás: Buzás – Szín, (Fodor), Gombár, Filyó, Tari, Dernovics, Tasi K., Lós (Balogh M.), Virág, Romhányi, Jónás. Edző: Keresztes István. Mezőmegyer: Kun – Barkász, Lehoczki (Papp Á.), Horváth B., Ulrich (Fehérvári), Vozár D., Miklya, Mazán, Kerekes, Balog K., Tóth G. (Nyúl). Játékos-edző: Nyúl Gábor. G.: Tasi K. a 4., ill. Nyúl a 65. percben. Jó: az egész csapat, ill. Vozár D., Mazán, Fehérvári.

Keresztes István: – Egy megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből a helyzeteink alapján. Szervezetten és jól játszottunk, de ma a helyzetkihasználásunk nem volt az igazi. Ezzel a hozzáállással kell tovább dolgoznunk és akkor sok szép siker előtt fog állni a csapatom. 

Nyúl Gábor: – A mai napon – önkritikusan fogalmazva – nem érdemeltünk győzelmet. Az egy pontot a második félidei akaratuknak köszönhetjük. Virág Imre

OMTK-Rákóczi–Csabacsűdi GYLSE 0–0

Megyei II./A osztályú mérkőzés. Orosháza, 90 néző. V.: Fűri. 

Békésszentandrási HMSE–Mezőmegyer SE 1–1 (1–0)

Békésszentandrás, 100 néző. V.: Sándor G. G.: Tasi K. a 4., ill. Nyúl a 65. percben. 

Mezőkovácsházi TE–Mezőberényi LE 2–0(0–0)
Mezőkovácsháza, 60 néző. V.: Láza. G.: Mittnacht az 51., Matuz T. a 82. percben. 

Békési FC–Szabadkígyósi SZSC 0–1(0–1)
Békés, 150 néző. V.: Gönczi. G.: Mohácsi a 34. percben.

Elek USE–Csanádapácai EFC 5–0(3–0)

Elek, 100 néző. V.: Bálint A. G.: Oszlács a 33., a 65., Nagy R. a 43., Puporka a 45., a 80. percben. 

Dévaványai SE–Dobozi SE 1–0(0–0)

Dévaványa, 110 néző. V.: Kovács A. G.: Ernyes a 83. percben. 

A Füzesgyarmati SK II–Mezőhegyesi SE mérkőzést augusztus 24-én rendezik. Szabadnapos: Békéscsabai MÁV SE.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában