Labdarúgás megye III.

2022.08.14. 15:10

Hét gólt is bekapott az okányi csapat

Hét gólt is lőttek a bucsaiak hazai pályán, az idegenben játszó csapatok közül pedig a vésztőiek és a kardosiak tudták megszerezni a győzelmet.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Bucsa SE–Okány KSK 7–1 (3–1)

Labdarúgás Megyei III. osztályú mérkőzés. Bucsa, 100 néző. V.: Krisán. G.: Tasi T. 2, Lázók S. 2, Czinege 2, Lázók N., ill. Balogh R. Jó: Lázók A. (a mezőny legjobbja), Tasi T., Kiss G., Laurencsik, Lázók S., ill. Kovács R., Balogh R., Krucsó.

Nagy Ferenc: – Vannak még hiányosságok a játékunkban, azonban ezen a napon a formálódó Okány ellen ez is elég volt. 

Varju Richárd: – A játéktér melletti főzőverseny illatkavalkádja elbódította a játékosainkat, de mi egyelőre ősszel nem pontokban mérjük az eredményességet, hanem minden apróbb pozitív momentumból építkezünk. A keret nyolcvan százaléka újrakezdő, ezért még sok idő kell nekünk. N. F.

Sarkadkeresztúri SE–Vésztői TK 1–2 (1–1)

Sarkadkeresztúr, 60 néző. V.: Golecz. G.: Szabó Milán (11-esből), ill. Balázs, Varga. Jó: Kopács, ifj. Szabó Mózes, Patkás D., Mezger (a mezőny legjobbja), az egész csapat.

Id. Szabó Mózes: – A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. 

Kuti István: – Fantasztikus győzelem a szezonnyitányon, ami szív és lélek diadala volt. Csávás Lajos

Végegyházi SE II–Mezőmegyer SE II 1–1 (0–1)

Végegyháza, 70 néző. V.: Szabó Cs. G.: Józsa, ill. Lengyel. Kiállítva: Göcző a 87., Zsombori (mindkettő Mezőmegyer II, mindkettő második sárga lap után) a 89. percben. Végegyházi jók: Matúz L., Borbás, Józsa, Szakál.

Fejes István (Végegyháza II): – Sportszerű mérkőzésen az ellenfél egyetlen kapuralövéssel megfosztott minket a győzelemtől. F. I.

Telekgerendási SC–Kardos KSK 1–2 (1–1)

Telekgerendás, 60 néző. V.: Baráth. G.: Ökrös, ill. Menárik 2. Jó: Brhlik, Valyuch, Dobra, Ránkli, Szarvas, ill. az egész csapat.

Onáka Zoltán: – Olyanok voltunk, mint az öreg autó. Szivatóval indultunk és a végén csak füstöltünk. Az sokat elmond a meccsről, hogy a kapusunk mezét nem kell kimosni. 

Jurák György: – Kiegyenlített mérkőzésen, a jobb akarás döntött. Sok munka van még előttünk, de jó úton haladunk. O. Z.

A Kamuti SK–Zsadányi KSE és a Gerlai SE–Kötegyáni FC mérkőzést október 24-én rendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában