Zajlik a toborzás

2022.08.19. 15:06

Orosházán is képzik a határvadászokat - videóval

Orosházán is folyik a határvadászok képzése. Ezzel párhuzamosan zajlik a toborzás, telefonon és személyesen is lehet jelentkezni.

Forrás: police.hu

Orosházán kedden elkezdődött a szerződéses határvadászok képzése - írja a police.hu.

A toborzás azonban a képzéssel párhuzamosan tovább folytatódik. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700) folyamatosan várja azok jelentkezését, akik érdeklődnek a határvadász hivatás iránt.

Az Orosházi Határvadász Toborzó Iroda címe és telefonszáma: Orosháza, Gyopárosi út 1. Telefonszám: +36 30/663-1522, +36 30/ 144-3008. De Békés megyében is bármelyik rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen lehet információt, segítséget kérni a jelentkezéshez. A rendőrség honlapján is megtalálható a jelentkezés feltételeiről és a képzésről szóló tájékoztató

Békés megyében a Lőkösháza, Battonya és Gyula Határrendészeti Kirendeltségeken látnak majd el szolgálatot a leendő határvadászok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában