Programok

2022.08.19. 18:00

Megkezdődtek a Madzagfalvi Napok Békésen, este színpadra lép a Tankcsapda - galériával

Hivatalosan is megnyitották a XXIV. Madzagfalvi Napokat pénteken kora délután, a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban. Ugyancsak megnyílt a Békési Helyi Értékek kiállítása az intézményben.

P. G.

Fotó: Für Henrik

Kálmán Tibor, Békés polgármestere beszédében elmondta, az elmúlt évek pandémiás időszakát követően ismét úgy tudnak együtt örülni, hogy viszonylag kevés árnyék van felettük. Kiemelte, hogy a Békési Kulturális Nonprofit Kft. szakemberei, illetve Polgár Zoltán alpolgármester hatalmas lendülettel, óriási munkát végeztek a Madzagfalvi Napok szervezése során, aminek eredményeként egy tartalmas, nívós és sokszínű rendezvénysorozat állt össze, amelyben mindenki találhat a kedvére való programot. 

– Nagyszerű esti nagykoncertek lesznek, és a kisebb koncertek, zenei esemény is mindenkinek ígérnek érdekességet – tette hozzá a polgármester, aki kitért arra, hogy a helyi civil szervezetek és intézmények szintén bemutatkoznak a péntektől vasárnapig tartó Madzagfalvi Napokon. A kulturális központban nyílt kiállítás pedig kiváló képet ad a békési értékekről.

Pénteken este, több nemes fellépő után a Tankcsapda ad koncertet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában