Ingatlanajánló

2022.11.26. 19:58

Egy trendi sorház lett a hét ingatlana Németvárosban

Gyula csendes, kertvárosi részén, Németvárosban bukkantunk a barátságos sorházra. Kellemes kert, hangulatos, tágas otthon. Mi kell még? Mindössze 56 millió forint.

Beol.hu

Az ingatlan Gyula közkedvelt kertvárosi részén található Németvárosban. A 125 négyzetméteres sorház a mai trendeknek megfelelően teljesen felújított és korszerűsített. A ház földszinti részén található egy kertkapcsolatos tágas nappali étkezővel, gépesített konyha, valamint előtér és egy fürdő (WC-vel). 

 

Az alsó szinthez tartozik még egy garázs ami jelenleg tároló, de akár szobává is alakítható. Az emeleten 3 szoba fürdő ( WC-vel) és egy gardrób szoba lett kialakítva. 

 

A tetőtérben hangulatos vendégszoba kapott helyett. Az ingatlan fűtéséről korszerű kondenzációs kazán gondoskodik, padlófűtés és radiátoros hőleadással. Igény esetén a házhoz külön megvásárolható egy 16 négyzetméteres garázs, melynek irányára: 3 990 000 forint.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán.

 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!