Telekgerendás

2022.12.03. 20:02

Cukormentes finomságokkal érkezett a Mikulás

Nagy sikerrel, telt ház előtt tartotta meg megyei szintű Mikulás-napi rendezvényét a Diaboló Alapítvány a Cukorbeteg Gyermekekért szombaton a telekgerendási művelődési házban.

P. G.

Beküldött fotók

Az eseményen Kosznáné dr. Pule Ilona, az alapítvány elnöke és Ránkli Ferenc, a település polgármestere köszöntötte a megjelenteket.

Kosznáné dr. Pule Ilona lapunknak elmondta, az ünnepségen akrobatikus moderntánc-bemutatót tartott Balázs Laura és Balázs Leila közreműködésével Barta Nina. Ezt követően Pasenkó bohóc fergeteges bűvészmutatványokkal szórakoztatta a közönséget. Karácsonyi dallamokat adott elő Liszi Melinda előadóművész, valamint Gábor Anita, a Fővárosi Nagycirkusz énekesnője, majd cukorbeteg gyermekek léptek fel. Barabás Emese zongorán játszott, Ficzere Zalán trombitán a Csendes éj című dalt adta elő, Jámbor Jázmin pedig a Mikulás kincsei című verset szavalta el.

Pasenkó bohóc bűvészmutatványokkal szórakoztatta a közönséget.

Az ünnepség részeként pályázati források segítségével gyermekeknek diabetikus, cukormentes finomságokkal teli mikuláscsomagot adták át, illetve külön csomagokat állítottak össze a gluténérzékeny gyerekeknek is. A rendezvényt beszélgetés és játék zárta halk zene kíséretében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában