Gyermekfoci

2022.12.05. 13:28

Utazhatnak a Juventus táborába

Három év kényszerszünet után, új helyszínen, a mezőberényi Tópart Vendéglőben, telt házas részvétel mellett tartották meg a hétvégén a Berényi Gyermek FC hagyományos báli rendezvényét.

G. P.

Fotó: Jenei Péter

A bál során több elismerés átadására került sor a rendezők jóvoltából. A Dr. Fekete Nándor-emlékdíjat Kis Gergő és Roósz Roland labdarúgók vehették át, így utazhatnak a jövő nyáron Gödöllőn rendezendő Juventus táborba. A díjakat Kajlik Péter, a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány kuratóriumi elnöke és a család részéről Fekete József adták át.

A szervezők díjazták továbbá a Berényi Gyermek FC U19 csapatának ősszel kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosait is. Szabó Zsolt, Machó Róbert, Gschwindt Tamás, Gál Zoltán, Miszlai Márkó, Székely Csanád különdíjat vehettek át. A díjakat Koncsag Ferenc és Vrbovszki Zoltán, az Gyermekfoci Alapítvány alapító tagjai, és Rónai Ádám, a Berényi Gyermek FC elnökségi tagja adta át.

A Dr. Fekete Nándor-emlékdíjat Kis Gergő is átvehette.

A bál bevételét az alapítvány a jövő nyáron, a németországi Gronauban rendezendő nemzetközi utánpótlás labdarúgó torna utazási költségeire fordítja.

– Nem várt, nagy érdeklődés mellett zajlott a báli mulatság. Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki részt vett a rendezvényen, így segítve csapatunk utazását Németországba – mondta Kajlik Péter, kuratóriumi elnök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában