Eltűnt

2023.02.06. 09:00

Kétségbeesetten keresi fiát egy békéscsabai édesanya

Nagy Péter József már egy hónapja nem tért haza. Édesanyja nagyon aggódik érte, és bármit megtenne azért, hogy fia előkerüljön.

Beol.hu

Fotó: police.hu

Magánnyomozót bérelt fel egy békéscsabai kétségbeesett anyuka. Annamária már egy hónapja semmit sem tud a fiáról, aki január elején elhagyta otthonukat és azóta sem tért vissza. A 17 éves Nagy Péter Józsefet már a rendőrség is keresi. Anyja nagyon aggódik, állítása szerint fia egy nagyon rossz társaságba keveredett – olvasható a borsonline-hu-n.

Annamária közösségi oldalakon is megosztotta eltűnt fia képét, hátha ott jelentkezik valaki, aki látta a fiatalt.

A 17 éves fiú már egy hónapja nem ment haza /Fotó: police.hu/

– Nem tudom, mit tehetek még, nagyon el vagyok keseredve! Nagy nehezen sikerült összegyűjtenem 100 ezer forintot, ennyit kér ugyanis a magánnyomozó a munkájáért. Az utolsó pénzemet is nekiadtam, bármit megadnék azért, hogy előkerüljön a fiam – mondta az asszony.

József édesanyja már napok óta nem alszik, elmondása szerint mozgáskorlátozott. Az idegeskedéstől már enni sem tud, ami miatt gyomorproblémái is kialakultak.

Összerezzenek, ha valaki csenget, mert félek attól, hogy valaki rossz hírrel állít be hozzám. Alig bírok aludni, éjszakánként felriadok és magamat hibáztatom. Lehet, hogy ha nem lettem volna vele ennyire szigorú és több teret hagytam volna neki, akkor most nem jutottunk volna el idáig – mesélte könnyek között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában