Orosháza

2023.03.22. 10:22

18 éve vezeti az osztályt a főorvos: ez most őt is meghatotta

Dr. Keszthelyi Beáta az orosházi kórház fül-orr-gégészet szakág osztályvezető főorvosa. Kollégái rögtönzött köszöntést szerveztek annak apropóján, hogy 18 éve, ezen a napon, március 21-én jött vissza dolgozni a kórházba.

Cs. I.

A képen középen virággal dr. Keszthelyi Beáta kollégái körében. Fotó:

Forrás: Dr. László Elek Kórház

Fotó: Melega Krisztián

Most, hogy főorvos asszony „nagykorú” lett, kívánjuk, hogy még legalább 40 évig legyen köztünk – fogalmazott nagy derültséget keltve dr. Duray Gergő igazgató, aki a kórház vezetése nevében dr. Farkas Norbert orvosigazgatóval együtt köszöntötte a jeles napon kollégáját. Majd érkeztek a munkatársak, kollégák, akikkel nap mint nap, jóban s rosszban együtt dolgozik az osztályon. A tortázás után a főorvos rövid összegzést készített pályafutásáról.

1982-ben érkezett Orosházára, a fül-orr-gégészeti osztályra. 1990-ben a szegedi klinikára ment, majd 2000-től 5 éven át Makón volt osztályvezető a fül-orr-gégészeten. 2005-ben tért vissza Orosházára, ahol azóta vezeti az osztályt.

Nem tartom számon, hogy napra pontosan mikor jöttem vissza. Összetartó,  jó csapat van nálunk, amit az ilyen spontán meglepetések is jeleznek. Büszke vagyok, hogy velük dolgozhatom

 – mondta kissé elcsukló hangon az ünnepelt.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában