Összefoglaló

2023.04.01. 20:34

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. április 1.

A szombat sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. április 1-jén.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock

Ha nem készül el a szarvasi pavilon, május 1-től napi 4 millió forint kötbért kell fizetni.

Közel száznegyven kutya részvételével rendezték meg a második Derby – Német juhászkutya kiállítást szombaton a gyulai Id. Christián László Városi Sporttelepen.
Mindenféle műfaj és rengeteg zenekar – az Iron Maidentől a Black Sabbathig – megjelent azon a bakelitbörzén, amelynek szombaton a Lencsési Közösségi Ház adott otthont.

Elkészült a közelmúltban Corvus-Kora Róbert lőkösházi képzőművész legújabb, immáron kilencedik 4,5x9 méteres panorámafestménye, és most eldőlt, idén április 22-én avatják fel.

Kaáli professzor Dörgicsén, Orosházán is meglepi autós múzeumainak a látogatóit.

A jogerős döntés alapján nyolc hónapot kell ülnie ennek a békéscsabai férinak, aki úgy vezetett, hogy attól eltiltották, ráadásul soha nem is volt jogosítványa.

A biztos szavazók jelentős többsége, 58 százaléka a miniszterelnököt támogatja, míg egykori kihívóját, Márki-Zay Pétert a megkérdezettek 18 százaléka szeretné kormányfői pozícióban látni - derült ki az Alapjogokért Központ legfrissebb, ezer ember megkérdezésével készült közvélemény-kutatásából, amelynek eredményéről szombaton tájékoztatták az MTI-t.

A halálba zuhant egy fiatal férfi a Margit hídról.
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában