Titkokat árult el

2023.05.28. 16:52

Sokkoló vallomást tett Baukó Éva

A békéscsabai származású Baukó Éva volt a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorának vendége. Éva komoly titkokat árult el a műsorban, többek között egy korábbi, vele szemben elkövetett erőszakról is beszélt.

Beol.hu

Őszintén beszélt a múltjáról

Forrás: Facebook

„Volt egy ismerősöm, akit szórakozóhelyről ismertem. Őt megkérdeztem, mert tudtam, hogy van egy csomó lakása, és tök jó fej volt, egyébként egy srác volt. És mondta, hogy persze, segít. Hozzáteszem a történethez, hogy akkor már volt egy bulizós korszakom. Az egyetem mellett sokat buliztunk, meg táncoltunk, szórakoztunk, szóval egy kicsit elzüllöttem. Lehet, hogy ez azért is volt, mert nagyon nehezen dolgoztam fel, hogy egyik pillanatról a másikra egy jómódú családból egy szegényebb családba kerültem, és a szüleim nem tudtak támogatni. Kikerültem a nagy életbe, nulla forinttal, semmi nélkül” – részletezte az Origo beszámolója szerint a műsorban.

Mint mondta, ez a férfi később egyszer felment a lakásába és közölte, hogy behajtja a jussát és akkor megerőszakolta. Éva azt is elárulta, a férfi alvilági kapcsolatai miatt nem mert feljelentést tenni az ügyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!