Minden, amiről egy igazi borsodi sportrajongónak tudnia kell!

2022.05.23. 19:00

Futókörök Napja, ultramaratoni futóverseny és megyei foci minden mennyiségben

Ne maradjon le a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sporteseményekről és eredményekről!

BNR

Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Futás

Futókörök Napja - Dabas ismét legyőzte az összes ellenfelét

4. Kassa–Miskolc ultramaratoni futóverseny - Elsőként egy egyéni induló futott a célba a 4. Kassa–Miskolc ultramaratoni futóversenyen.

Labdarúgás

A ráadásban Hornyák fejese döntött - A labdarúgó NB II. 2021/22-es évadjának zárófordulójában, a 38. körben, vasárnap kora este a Diósgyőri VTK csapata a Budafoki MTE gárdáját fogadta.

Labdarúgó NB III. - „Aki az utolsó csapattól kikap kétszer, az meg is érdemli a sorsát...”

Labdarúgó Megyei I. - „Az első félidőben szezonvégi formánkat mutattuk, a másodikban pedig a közepét”

A megyei II. osztály Észak csoportjának 27. fordulója: a szombati mérkőzések - „Gratulálunk az Ózd bajnoki címéhez! A csapatom előtt meghajtom a fejem, mert mindent kiadtak magukból!”

A megyei II. osztály Észak csoportjának 27. fordulója: a vasárnapi mérkőzések - „Nem szerencsés az első percben figyelmetlenségből hátrányba kerülni”
A megyei II. osztály Kelet csoportjának 27. fordulója: a szombati mérkőzések - „A második félidőben rendeztük sorainkat, sok helyzetet kialakítva megérdemelt győzelmet arattunk”

A megyei II. osztály Kelet csoportjának 27. fordulója: a vasárnapi mérkőzések - „Gratulálok a Tokajnak. A többi az öltözőn belülre tartozik...”
A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 27. fordulója - „Végig uraltuk a mérkőzést, és végre a helyzeteinkből is berúgtunk egy párat”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!