Közlekedési szabálysértés

2022.05.24. 09:43

Veszélyes manővert hajtott végre a sofőr Tiszaújvárosban

A pénzbírság mellett hónapokra eltiltotta a rendőrség a járművezetéstől azt a sofőrt, aki Tiszaújvárosban gyalogos átkelőhelyen előzött.

Fotó: Shutterstock

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 18-án 8 óra 35 perckor észlelték, hogy egy autó vezetője Tiszaújvárosban, Bethlen Gábor úton egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen előzött.

A tetten ért 46 éves férfit a rendőrök előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság - még aznap meghozott - elsőfokú határozatában a szabálysértőt három hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és 20 000 forint pénzbírsággal sújtotta - tudtuk meg a police.hu-ról.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában