Tragikus részletek

2022.08.07. 05:10

"Tudtam, hogy baj van" - Megszólalt a Bécsben meggyilkolt édesanya szomszédja

Holtan találtak a rendőrök bécsi lakásán egy 32 éves magyar nőt és 14 éves lányát, a rendőrök szerint hidegvérrel megölték őket.

Holtan találtak egy 32 éves magyar nőt és kislányát a bécsi lakásukban. A gyanúsított, aki után hajtóvadászat indult, egy 49 éves tunéziai férfi, Mahmoud N. A boncolás hidegvérű gyilkosságra utal: Renátát és lányát megfojtották. A 49 éves élettárs, Mahmoud N. eltűnt, a rendőrök nagy erőkkel körözik. Az áldozat két kisfia azt mondta, előző este még a lakásban volt.

„Annyi járőrautó volt ott. Nem gondoltunk arra, hogy ilyen tragikus dolog történik" - mondta a meggyilkolt nő egyik szomszédja. Markus éppen kutyasétáltatásból jött haza, mikor meglátta a ház előtt a két kisfiút a rendőrökkel.

"Elmentem sétálni  Max kutyámmal, hazafelé pedig megláttam, hogy a kisfiúk és a rendőrök az ajtóban álltak. Ekkor tudtam, hogy baj van" - nyilatkozta az osztrák lapnak a szomszéd.

Kiderült az is, hogy a 32 éves Renáta kislánya másnap töltötte volna be a 15. életévét, de a születésnapját már nem érte meg. A kislány és édesanyja élettelen testére a hálószobában találtak rá. 

A rendőrség továbbra is üldözi a 49 éves gyanúsítottat, azonban egyelőre sikertelenül. A hajtóvadászat folytatódik a férfi ellen - írja a Ripost.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!