Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.08.14. 19:00

Forró víz és forró kávé ömlött a kisgyermek karjára, késsel szúrt meg egy férfit Miskolcon

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban augusztus 8-a és augusztus 14-e között.

Késsel szúrt meg egy férfit Miskolcon – előállították a rendőrök - A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon.

Letartóztatásban a százmilliós csalás debreceni gyanúsítottja - Akár tizenkét év szabadságvesztést is kaphat a lakástulajdonosokat megtévesztő férfi.

Borsodban is jelen volt az egyházi szervezetek mögé rejtőző bűnbanda – lecsapott rájuk a NAV - A vámhivatal csütörtökön az MTI-vel azt közölte, hogy a főügyészség külföldön nyitott bankszámlákról is zárolta a népkonyhával és a fiktív szerződésekkel csaló bűnbanda vagyonát, a szervezet irányítói pedig letartóztatásban vannak.

Kondiparkban verte agyon idős áldozatát - A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség másodfokú ügyészségként az ítélet helybenhagyását indítványozta annak a vádlottnak a büntetőügyében, aki egy kondiparkban olyan súlyosan bántalmazta idős áldozatát, hogy az belehalt sérüléseibe.

Megtámadták, agyba-főbe verték a hazafelé sétáló párt Berentén - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat két férfival szemben.

Szerelemféltés miatt zaklatta volt barátnőjét és annak volt férjét putnoki lakásukon - Az Ózdi Járási Ügyészség magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben.

Forró víz és forró kávé ömlött a kisgyermek karjára Mérán - Az Encsi Járási Ügyészség védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt vádat emelt egy nővel szemben.

Bottal ütötte a nő a férfit Encsen, aztán összeverekedett a két család - Az Encsi Járási Ügyészség garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy nővel szemben.

A polgárőrt is megtámadta az ináncsi kisebbségi gyermeknapon - Az Encsi Járási Ügyészség garázdaság bűntette és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben.

Megcsapolta a padláson az elektromos vezetéket, lopta az áramot Léhen - A Szikszói Járási Ügyészség lopás miatt emelt vádat egy áramlopással gyanúsított férfival szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában