Botrány

2022.08.16. 10:00

„8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt"

Vasárnap az esti órákban Majka váratlan bejelentést tett és az utolsó pillanatban visszamondta a fehérgyarmati koncertet arra hivatkozva, hogy a szerződésben leírt feltételek nem valósultak meg. Csúnya véget érhetett volna az este a rendezvényen megjelentek számára, ám a szervezőknek köszönhetően elképesztő fordulatot vettek az események.

Fotó : Markovics Gábor

Óriási embertömeg gyűlt össze Fehérgyarmaton vasárnap az esti órákban. A 2022-es Gyarmati Vigasságokra érkezők izgatottan várták Majka koncertjét, nem csoda, hogy hideg zuhanyként érte őket az önkormányzat bejelentése, miszerint a beharangozott program elmarad. Majka az Instagram-oldalára feltöltött videóban mondta el az okokat. 

„Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak, amire nekünk és nektek szükségetek van” – írta a rapper a közleményben, ám arra, ami ezután következett, ő maga sem számított.

Mindenki számára ismert, hogy Majka és Curtis 11 év után úgy tűnik, végleg lezárták életüknek közös fejezetét és a jövőben már nem lépnek fel együtt. Ezt tudva, a hoppon maradt szervezők igencsak bravúrosan oldották meg a helyzetet, ami egyébként kínos véget is érhetett volna. Az élet furcsa dolgokat produkál, mivel a rendezvény létrehozói egy laza mozdulattal felemelték a telefont és megkérdezték Curtist, hogy beugrana-e egykori jóbarátja helyére. 

A borsonline.hu szerint Curtis megmentette az estét és fergeteges hangulatú bulival ajándékozta meg a tömeget. A közönség egy emberként tombolt, a helyszínen készült felvételeken nyoma sincs rossz hangulatnak vagy csalódottságnak, amiért Majka lemondta az estét. 

(Forrás: borsonline.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!