Öt percen belül bilincsben

2022.08.17. 12:44

Járókelőtől és dohányboltból is rabolt Göncön – videó

Az encsi rendőrök elfogták azt a férfit, aki Göncön az utcán egy járókelőtől tízezer forintot, majd egy helyi Nemzeti Dohányboltból egy doboz cigarettát és egy öngyújtót rabolt el.

Forrás: PoliceHungary/YouTube

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 54 éves gönci férfival szemben. Az elkövető 2022. augusztus 16-án 14 óra körül Göncön, a Kossuth Lajos utcában egy üzlet előtt egy fiatal lány kezéből tízezer forintot kapott ki, majd miután a sértett és barátnői vissza akarták a pénzt kérni, ütésre emelt kézzel közelített és egy követ dobott feléjük.

A férfi később 14 óra 20 perc körül egy helyi Nemzeti Dohányboltba ment be, ott egy doboz cigarettát és egy öngyújtót követelt az eladótól. Az elkövető a pénztárgép monitorjára csapott, majd a pult mögé lépve a nőt több esetben megütötte, aki a dulakodásból szabadulva az utcára menekült. A rabló egy doboz cigarettával és egy öngyújtóval a kezében távozott az üzletből.

A Gönci Rendőrőrsön történt bejelentést követően a rendőrök öt percen belül elfogták az elkövetőt, majd a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában