NB III, Keleti csoport

2022.09.25. 21:07

„A modern, szenvedélyes futballt várom el a fiúktól”

Labdarúgás: NB III, Keleti csoport, 9. forduló

ÉM

Fotó: Marosréti Ervin

DVTK tartalék - Termálfürdő FC Tiszaújváros 3–0 (1–0)

Diósgyőr, 200 néző. V.: Virág.

DVTK tartalék: Póser – Oláh B., Mrva, Ivánka, Silimon, Vajda (Kövesi), Radics (Balázs P.), Illés B., Fekete V., Balázsi L. (Ferencsik), Vincze D. (Demeter). Edző: Vincze Richárd.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Kundrák, Tóth B., Vitelki B., Tóth S. (Erős T.), Géringer L., Lőrincz, Páll Zs. (Kiss B.) Nagy D., Nagy P., Valkay. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

G.: Illés B., Vincze D., Fekete V. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Vincze Richárd: – Nagyon örülök a győzelemnek, mert az elmúlt hetekben a csapatnak nem sikerült nyerni, pedig a játékunk akkor is megvolt. A modern, szenvedélyes futballt várom el a fiúktól, az első félidőben ezt hellyel-közzel megvalósítottuk, a fordulás után viszont inkább a védekezésünk volt modern. Azt be kell látni, hogy a második gólunk után a Tiszaújváros benyomott minket, de nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. Nagyon jól védekeztünk, és ha türelmesebbek vagyunk, akkor több lehetőségünk adódott volna. A pályára kivitt szenvedély pedig nálam is alapvetés. Egy diósgyőri csapatnak ebből a szempontból így kell futballozni. Gratulálok a játékosoknak.

Vitelki Zoltán: – Megint olyan szituációk után kaptunk gólokat, amiket nem engedhetünk meg magunknak. Sajnos sokszor találnak be az ellenfelek, ezen nagyon gyorsan változtatnunk kell. Igyekeztünk stabilabbá tenni a védekezésünket, de a mellékelt ábra azt mutatja, hogy nem sikerült. Az első gólnál a hazaiak játékosa nagyon eltalálta a szabadrúgást, a másik két diósgyőri találatnál azonban meg kell néznünk, hogy miben hibáztunk. Összességében az első félidőben sem játszottunk rosszul, a második játékrész pedig teljes egészében a miénk volt. Ezért viszont nem adnak pontot.

 

Putnok FC – Körösladányi MSK  1–1 (1–0)

Putnok, 100 néző. V.: Szigetvári.

Putnok FC: Pápai – Sághy, Nagy Zs. (Fülöp), Dobrovolszki (Petrecsko), Nemes, Buda (Juhos), Csiki, Vajda, Sramkó (Nádimov), Katona (Csutora), Galacs. Edző: Szala Ákos.

Körösladány: Kertész – Ruzsa, Wéber, Bakk (Szántó), Farkas J. (Csicsely), Zelenyánszki, Czirok (Urbán), Pusztai, Papp D., Talpalló (Cservenák), Burai (Malkócs). Edző: Ekker Attila.

G.: Nagy Zs., ill. Czirok. Jók: senki, ill. Czirok, Burai, Zelenyánszki, Pusztai, Kertész.

Szala Ákos: – Hazai pályán agresszívabban kell futballoznunk, hogy eredményesek legyünk. Jó iramú meccs volt, amihez kellett a Körösladány jó játéka is. Meg voltak a ziccereink, amikkel le tudtuk volna zárni a mérkőzést. Meglátjuk a későbbiekben mennyit ér ez a pont, mert szerintem az eddigi ellenfelek közül most játszottunk a legjobb csapat ellen. Ennek ellenére, ha a százszázalékos ziccereinket berúgjuk, akkor most több gólos győzelmet ünnepelhetnénk.

Ekker Attila: – Remek mérkőzés volt, dicséret illeti mindkét csapatot. Sajnáljuk az első tíz percet, utána viszont 80 perc alapján többet tettünk a győzelemért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!