Beruházás

2022.11.30. 13:16

Átadták az új bölcsődét Halmajon

A település minden intézménye energiahatékony, így az új bölcsőde is napelemekkel van ellátva, illetve megfelel minden korszerű infrastruktúrális követelménynek, hogy a gyermekek és a dolgozók kényelmét szolgálja - mondta Tóth József, Halmaj polgármestere az ünnepélyes átadón.

NHK

Nagy-Vargha Zsófia helyettes államtitkár (KIM), Bánné Gál Boglárka a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyûlés elnöke, Zsírosné Molnár Ildikó intézményvezetõ, Koncz Zsófia miniszterhelyettes, Gergely Attila a kivitelezõ cég vezetõje és Tóth József polgármester (b-j)

Fotó: Vajda János

A kormányzati támogatásból megvalósuló beruházás egy csoportos bölcsőde, 14 kisgyermek gondozását teszi lehetővé. Szükség is volt rá, hiszen sok a kisgyermekes család, illetve a nevelőszülő a településen - tudatta a polgármester. Hozzátette: hamarosan újabb bővítésre lesz szükség, mert már most, elindulásakor is teltházas az intézmény. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában