Bükkábrányi szépség

2022.12.07. 10:30

A borsodi Gere Bernadett lehet Miss Hungary!

A Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében idén is van egy borsodi szépség: Gere Bernadett méretteti meg magát a Tini korosztályban.

Forrás: Miss Hungary

A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjét december 11-én Budapesten, az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében rendezik meg. A legszebbek között ott lesz egy gyönyörű borsodi lány is!

Gere Bernadett 16 éves, Bükkábrányban él a családjával. Jelenleg Miskolcon tanul cukrász szaktechnikusnak, nagyon szeretne a későbbiekben is ezzel foglalkozni.

- Az álmom az, hogy saját cukrászdát nyissak, illetve a hasonló helyzetben lévő ételallergiával küzdő embereknek segítsek - mondta a borsodi szépség.

 

Kedvenc hobbija a főzés, illetve sütés, ezenkívül a konditermi edzés és a tánc. Az utazások sem állnak messze tőle, hiszen két éve modellkedik és több felkérésre is szert tehetett az ország különböző részéről.

Forrás: Miss Hungary

A szépségversenyt színes programok, Freelusion Show, Dinasma Design bemutató kíséri majd. Számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, kis és nagy estélyiben, valamint fürdőruhában mutatják meg magukat a lányok.

 

Ezúttal a Miss Hungary karitatív célt is kitűzött maga elé: a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!